MALATYA / DOĞANŞEHİR - Şehit Serdal Toprak Çok Programlı Anadolu Lisesi

2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönemveli toplantısı yapıldı

Kas

Ilçe genelinde 24 kasim ogretmenler gunu liseler arası kompozisyon yarışmasında  9. Sınıf öğrencimiz Beyza Kamacı birinci oldu.

Kas

11.11.2021 ulusal fidan dikme gününde ilçemizin yeni hastanesinin bahçesine fidan dikme etkinliği yapılmıştır. Okulumuz öğrencilerininde katıldığı etkinlikte ilçe kaymakamımız sayın Mehmet Kılıç öğrencilerimizle beraber fidan dikmiştir.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama programı gerçekleştirildi. Kutlama programı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Kutlama programının ikinci bölümünde Şehit Serdal Toprak Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu program ile 24 Kasım Öğretmenler günü kutlanıldı.

Nis

"Okulumuz Hasta ve Yaşlı Hizmetleri alanı öğrencileri " Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerle El Ele " ve Aile ve Tüketici Hizmetleri alanı öğrencileri "Gönül Köprüsü Melekleri" projeleri ile Doğanşehirdeki ailelerimizle buluşacaklar. Alan öğretmen ve öğrencilerimizi çalışmalarından dolayı tebrik ederiz.

Nis

Mrt

Çanakkale Zaferi; vatan topraklarını korumak için şahlanan Türk ulusunun muhteşem bir destanıdır. Son şafak, son dua! Dönmeyi düşünmediler bile... Cennet vatanın kutsal şehitleri, ruhunuz şad olsun. Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını bu önemli günde bir kez daha anıyor, istiklal uğruna ezelden bu yana hayatını kaybetmiş tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz.

Mrt

"Özgürlük, bağımsızlık ve Milli Mücadele'nin en önemli belgelerinden biri olan İstiklal Marşı'nın Milli Marş olarak kabul edilişinin 100. yıl dönümü olması münasebetiyle, 4/5/2007 tarihli ve 5649 sayılı Kanuna 24/12/2020 tarihli ve 7261 sayılı Kanunla eklenen geçici 1'inci madde uyarınca, 2021 yılı İstiklal Marşı Yılı olarak kabul edilmiştir."

Ara

Okul Müdürümüz Mehmet ALMAN, Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği "İyilik ve Sabır" konulu şiir, deneme ve komposizyon yarışmasında ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimizin düzenlediği "Salavat" yarışmasında başarı gösteren öğrencilerimize ödüllerini takdirle takdim etti.

Ara

Okulumuzun Aile ve Tüketici Hizmetleri alanı, Sosyal Destek Hizmetleri dalı öğrencileri işaret dili ile hazırladıkları video da "en büyük engel SEVGİSİZLİKTİR" dediler. Emeği geçen alan öğretmenimiz Fatma Bayrama ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Edebiyat öğretmenimiz Betül Ekici'nin ve öğretmenlerimizin katkıları ile okulumuzda cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü edebiyete irtihalinin 82.yıl dönümünde saygı ve özlemle andık.

Eyl

Okulumuz temiz kampanyasına başvurusunu tamamlamış olup belgeyi almaya hak kazanmıştır.

Eyl

Okulumuzda 2016-2017 eğitim öğretim yılından beri öğretmenlik yapan Fatma AKBAY hocamızın ataması Bursa Il Milli Eğitim Müdürlüğüne çıkmıştır. Okulumuzdaki hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, yeni görev yerinde başarılar dileriz.