MALATYA / DOĞANŞEHİR - Şehit Serdal Toprak Çok Programlı Anadolu Lisesi

Kas

"En büyük eserim..." dediği Türkiye Cumhuriyeti'ni genç nesle, genç nesli öğretmenlerimize emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, sonsuzluğa intikalinin 84. yılında bir kez daha rahmet ve şükran duygularımızla yâd ediyor, aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz...

Ekm

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün milletimize armağan ettiği, Cumhuriyetimizin 99. yılını ilk günkü coşkuyla kutladık.

Ekm

Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne bağlı okulları her yönüyle güçlendirmek; öğrenci, öğretmen ve yöneticilerle bir araya gelerek eğitim-öğretime dair sorun ve önerilerilerle iligili  değerlendirmelerde bulunabilmek amacıyla gerçekleştirilen saha ziyaretleri kapsamında  Ortaöğretim Genel Müdürlüğümüz Daire Başkanı  Sayın Selman KÜÇÜK ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Mehmet Ali AVŞAR  ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Caner Güler  tarafından okulumuz  ziyaret edildi. Bu kapsamada . Okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler bir araya gelinerek değerlendirme toplantısı yapıldı.  toplantıları gerçekleştirildi.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında okulumuz Sivil Savunma ve Afete Hazırlık Kulübü önderliğinde, okulumuzda Dünya Afet Risklerini Azaltma Günü programı kapsamında Afete Hazırlık Eğitimi ve Tatbikatı yapıldı.

Haz

Okulumuz Görsel Sanatlar öğretmeni Özlem YENİDÜNYA ve öğrencilerinin birlikte hazırladığı resim sergisi düzenlendi. Ayrıca Aile ve Tüketici Hizmetleri öğretmeni Fatma BAYRAM ve bölüm öğrencileri ile sosyal yardımlaşma amacıyla kermes düzenlenmiştir.Resim sergisi ve kermese Doğanşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner GÜLER,  Doğanşehir İlçe Jandarma Komutanı J.Tğm. Onur KIRCAER, Daire Başkanlarımız, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

May

Ticaret İl Müdürlüğü Tüketici Hakem Heyeti Üyesi Osman ASLANTEPE, Raportör Cumali GÜNAY tarafından "Tüketici Hakları" konulu seminer veridi.

May

Okulumuzda TÜBİTAK 4006 Programı kapsamında gerçekleştirilen Bilim Fuarı Projeleri sergisi yapıldı. Bilim Fuarımızın açılışı, Doğanşehir  İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Caner GÜLER, Doğanşehir İlçe Jandarma Komutanı J.Tğm.Onur KIRCAER, Daire Başkanlarımız tarafından yapıldı. Bilim Fuarında sergisi yapılan projeler büyük beğeni topladı. Projelerin sunumunun ardından misafirlerimize yapılan yemek ikramı ile Bilim Fuarı Programı sona erdi. Bilim Fuarında emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" programı düzenlenmiştir. Çanakkale Zaferi'nin yıdönümünde tüm şehitlerimizi rahmet ve minnet ile anıyoruz.

Mrt

"12 Mart İstiklal Marşımızın kabulünün 101. yıl dönümü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" programı Şehit Serdal Torak ÇPAL Konferans Salonu'nda icra edildi.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası Etkinlileri kapsamında ülkemizde eş zamanlı olarak gerçekleştirilentahliye tabikatı okulumuzda da 4 Mart 2022 Cuma günü saat 11:30 da başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.Tahliye öncesi ve sonrasında öğrencilere bilgilendirme yapıldı.

Ock

Öğrencilerin  trafik güvenliği ve farkındalık düzeyini artırmak amacıyla okulumuzda İlçe  Emniyet Müdürlüğü itrafik ekiblerince trafik konulu eğitim verildi. Görevli olan akdaşlara vermiş oldukları eğitimden dolayı teşekkür ediyoruz.